Son yazılar yükleniyor…
EKİBİMİZE KATIL Sen de yaz, binlerce K-pop sever okusun Comeback, teaser, skandal… Takip ettiğin her şeyi kendi imzanla anlat. Başvur

K.A.R.D Küresel Elçi Olarak Seçildi

PAYLAŞ:

K.A.R.D, Seoul Büyükşehir Belediyesin I.SEOUL.U markasının küresel elçisi oldu


K.A.R.D'ın harika üyeleri, Seoul Büyükşehir Belediyesi'nin 'I.SEOUL.U' kampanyasının küresel elçileri olarak seçildi.

K.A.R.D 24 Temmuz günü Kore saatine göre sabah 9.10'da bir görev atama törenine katıldı. Grup, Rain, Lee Byung Hun ve Super Junior gibi yıldızların ardından 'I.SEOUL.U' kampanyasının yüzleri olacak.

K.A.R.D, "Seoul'u temsil eden" I.SEOUL.U "markasının elçisi olarak seçilmekten onur duyuyoruz. Seoul'u yaymaya yardımcı olmayı umuyoruz. 'I.SEOUL.U' 'yı tüm dünyaya yaymak için daha fazla promosyon yapacağız. " dedi.

Seoul Büyükşehir Belediyesi, "KARD, Haziran 2018'e kadar Seoul Kenti imajını geliştirmek için çeşitli faaliyetlere (Seoul Markası I SEOUL U'nun tanıtılması, çeşitli kentsel tanıtım etkinliklerine katılma, Seoul için tanıtım videosu vb.) katılacak. K.A.R.D zaten  Seoullo7017 ve Platform Chang-dong 61'de Seoul Büyük Belediyesi ile çalıştı" dedi.






YORUMLAR

BLOGGER
YORUM

TESTİ ÇÖZEBİLİR MİSİN?_$type=carousel$count=3