Son yazılar yükleniyor…

Gugudan, İlk Yurtdışı Hayran Buluşmasını Yapacak

Gugudan ilk yurtdışı hayran buluşmasını gerçekleştirecek.



Grubun ajansına göre, Güney Kore'nin çaylak kız grubu Gugudan, önümüzdeki ay Singapur'da düzenlenen ilk yurtdışı hayran buluşmasını gerçekleştirecek.

Jellyfish Entertainment'a göre grup, 27 Eylül'de Singapur'da Marina Bay Sands'teki MasterCard Tiyatrolarında düzenlenecek olan "Gugudan Live Show in Singapore 2017" de uluslararası hayranlarıyla bir araya gelecek.

Geçtiğimiz yıl çıkış yapan Gugudan iki albüm çıkardı ve kısa süre önce grubun popülerliğinin desteği ile Mina ve Hyeyeon'la "Gugudan Ogu Ogu" adlı ilk altgrubumu çıkış yaptı.

Grubun dokuz üyesinden biri olan Sejeong, kadın başrol Ra Eun-ho olarak "School 2017" adlı KBS 2TV dizisinde yer alıyor. Mina, kısa bir süre önce önümüzdeki ay galası yapılacak yeni bir MBC TV dizisi olan "20th Century Boy and Girl" de genç Han Yes-seul olarak oynadı.

Singapur etkinliğinin öncesinde Gugudan, 9 Eylül'de akşam saat 6:00'da güney Seoul'da yerli hayranları için ilk etkinliğini gerçekleştirecek.

YORUMLAR

TESTİ ÇÖZEBİLİR MİSİN?_$type=carousel$count=3