Son yazılar yükleniyor…

Sunmi'nin Türkiye Konseri Sonrası 'Çorum' İsyanı Güldürdü!

İstanbul Festivali'nde sahne alan Sunmi, konserdeki sempatik halleri ve sonrasındaki eğlenceli Çorum paylaşımıyla Türk hayranlarını mest etti.

İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı'da rüzgar gibi esen Sunmi, muhteşem sahne performansı ve sempatik tavırlarıyla Türkiye'deki Haber manşetlerini süsledi. Monsta X, Kwon Eunbi ve ATEEZ gibi K-Pop'un dev isimleriyle aynı festivalde sahne alan ünlü solo sanatçısı, unutulmaz bir geceye imza attı.

Eline Yazdığı Türkçe Mesajlarla Kalpleri Fethetti

Konser boyunca enerjisiyle hayranlarını coşturan başarılı yıldız, performans aralarında seyircilere yaptığı sürprizlerle de dikkat çekti. Eline kopya olarak yazdığı "Sizi seviyorum" ve "Teşekkürler" gibi Türkçe mesajları okumaya çalışan sanatçı, bu samimi halleriyle izleyicilerden büyük alkış aldı. Alandaki binlerce Türk hayran, Kpop efsanesine hep bir ağızdan "Kraliçe" tezahüratlarıyla karşılık vererek sevgi gösterisinde bulundu.

[feature image]

Instagram'dan Güldüren Çorum İtirafı

Konser sonrası resmi Instagram hesabından uzun bir teşekkür mesajı yayınlayan sanatçının, özellikle Çorum ile ilgili yazdıkları hayranlarını kahkahaya boğdu. Pullu sahne kıyafetlerinin vücudunda bıraktığı çizikleri, bekleme odası pozlarını ve '24 Hours' şarkısındaki ikonik performans anlarını da paylaşan sanatçı, gönderisinde hem Korece hem de Türkçe olarak şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul'a ilk defa geliyorum. Sonunda kaymak yiyemedim. Ama sizin sevginizi bolca yedim. Bu bana yetti. Unutamayacağım sıcak bir gece yaşattığınız için teşekkür ederim. Sizi seviyorum 💗

Çorum'un gezilecek çok yeri olan ilginç bir şehir olduğunu düşünmüştüm. Yaşadığım Kore'deki Gyeongju da böyle tarihi kalıntıları çok olan bir şehirdi. Ama Çorum'a gitmek istediğimi söylediğimde izleyicilerin neden güldüğünü öğrenmek istiyorum."

Gönderisinin devamında sahnede rüzgar estiği için çok terlemediğini belirten yıldız isim, "Bu sefer birçok açıdan minnettarım ve üzgünüm" ile "En utandığım andı" notlarıyla da içtenliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editörün Notu: Sunmi'nin bahsettiği Gyeongju şehri, Kore'nin antik Silla Krallığı'na başkentlik yapmış, her köşesi tarihi eserlerle ve tapınaklarla dolu açık hava müzesi niteliğinde bir yerdir. Çorum da Hititlerin başkenti Hattuşaş'a ev sahipliği yapmasıyla dünya çapında tarihi bir öneme sahiptir. Ancak Türk insanı için Çorum dendiğinde akla ilk olarak "leblebisi" ve "dünyanın merkezi" esprileri geldiği için, Sunmi'nin bu ciddi ve entelektüel tarihsel yaklaşımı sahnede çok tatlı bir tezat oluşturarak izleyicileri gülümsetmiş olmalı!

Siz ünlü kraliçenin Türkiye konseri ve eğlenceli Çorum merakı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: Kpop Türk

Bu habere tepkin ne?

📲Haberleri WhatsApp'tan ilk sen alK-pop ve K-drama gündemi her gün kanalımızdaKanala katıl

YORUMLAR

BLOGGER: 1

📲 K-pop haberlerini WhatsApp'tan ilk sen al Comeback'ler, diziler ve günün gündemi her gün kanalımızda. Ücretsiz, tek dokunuşla katıl. Kanala katıl →

TESTİ ÇÖZEBİLİR MİSİN?_$type=carousel$count=3