Son yazılar yükleniyor…

YG Entertainment BLACKPINK Fan Etkinliği Konusunda Geri Adım Attı!

BLACKPINK'in 10. çıkış yıl dönümü etkinliğine Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa'nın tamamının katılacağı YG Entertainment tarafından doğrulandı.

K-pop dünyasından heyecan verici bir Haber geldi! Dünyaca ünlü kız grubu BLACKPINK üyeleri Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa'nın, grubun 10. çıkış yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek özel etkinlikte eksiksiz olarak bir araya geleceği resmi olarak doğrulandı.

yg-entertainment-blackpink-fan-etkinlik-geri-adim

Belirsizlik Sona Erdi: Bütün Üyeler Etkinlikte Yer Alacak

YG Entertainment tarafından yapılan ilk duyuruda, 8 Ağustos tarihinde Seul'de gerçekleşecek olan özel 'Meet & Greet' etkinliğine sadece "programı uygun olan bazı üyelerin" katılabileceğinin belirtilmesi hayranlar arasında büyük endişe ve tartışmalara yol açmıştı. Ancak şirket, 7 Ağustos tarihinde yaptığı yeni bir açıklamayla tüm soru işaretlerini giderdi.

YG Entertainment yetkilileri, üyelerin bireysel ajanslarıyla görüşmelerin tamamlandığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Üyelerin ajanslarıyla yapılan konfirmasyonların ardından, dört üyenin tamamının 10. yıl dönümü etkinliğinde yer alacağı kesinleşmiştir."

Eski İddialar ve Ajansların Açıklamaları

Daha önce ortaya atılan spekülasyonlarda, ABD'de bulunan Rosé'nin veya yoğun bireysel takvimi nedeniyle Lisa'nın etkinliğe katılamayacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan THEBLACKLABEL yetkilileri, spekülasyonları yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

"THEBLACKLABEL ve Rosé, hayranlarıyla bu anlamlı anı paylaşabilmek adına gerekli tüm düzenlemeleri önceden tamamlamıştır. Bu özel günde hayranların yanında olmak sanatçımızın her zaman en birincil önceliği olmuştur."

Tüm bu gelişmelerin ardından, 8 Ağustos 2016 tarihinde 'Square One' albümüyle çıkış yapan efsanevi grubun 10. yıl dönümü buluşmasında dört üyenin de hayranlarıyla yüz yüze geleceği kesinleşmiş oldu.


Editörün Notu: BLACKPINK üyeleri 2023 yılında YG Entertainment ile grup sözleşmelerini yenilemiş, ancak bireysel faaliyetleri için kendi ajanslarını kurmuş veya farklı şirketlerle anlaşmışlardı. Jennie OA Entertainment, Lisa Lloud, Jisoo Blissoo çatısı altında solo kariyerlerini sürdürürken, Rosé ise THEBLACKLABEL bünyesinde yer almaktadır.

BLACKPINK üyelerinin 10. yıl dönümünde tam kadro bir araya gelmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Soompi

Bu habere tepkin ne?

📲Haberleri WhatsApp'tan ilk sen alK-pop ve K-drama gündemi her gün kanalımızdaKanala katıl

YORUMLAR

📲 K-pop haberlerini WhatsApp'tan ilk sen al Comeback'ler, diziler ve günün gündemi her gün kanalımızda. Ücretsiz, tek dokunuşla katıl. Kanala katıl →

TESTİ ÇÖZEBİLİR MİSİN?_$type=carousel$count=3